Αρχική Σελίδα

Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας κασέτα τονωτικού εκτυπωτών λέιζερ για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας κασέτα τονωτικού εκτυπωτών λέιζερ για τις πωλήσεις
Ένα μεγάλο προϊόν που εργασίες καθώς επίσης και η αρχική κασέτα τονωτικού. ΠΟΛΥ ικανοποιημένος με αυτήν την αγορά.

—— Δ. J. Singer

Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα. Λειτουργούν όπως αναμενόταν. Ο εκτυπωτής τους αναγνωρίζει. Αγαπήστε την τιμή επίσης. Δεν είχε ένα πρόβλημα ακόμα.

—— Jennifer

Μεγάλη τρισδιάστατη ίνα εκτυπωτών, ακριβώς όπως διαφημίζεται.

—— Jeffrey ένα Ballard, νεώτερος.

Τακτοποιήσεις κασετών τονωτικού FDC τέλεια με τον εκτυπωτή της Dell μου E525W. και εργασίες ακριβώς όπως το αρχικό εμπορικό σήμα. Θα συνεχίσω σίγουρα αυτήν την κασέτα.

—— Dana Rodgers

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Τα προϊόντα όλα επιχείρησης έχουν το CE, SGS, ISO-9001, ISO14001 και MSDS, και άλλη διεθνή πιστοποίηση, και έχουν διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας προϊόντων. Έχουμε την ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένος εξοπλισμός δοκιμής, επαγγελματικός και η αποδοτική οργανωτική δομή, προηγμένη διοικητική έννοια, έχει μια καλή σχέση με τους σφαιρικούς συνεργάτες της μακροπρόθεσμης σταθερότητας, διατηρεί και βελτιώνει συνεχώς το μερίδιο αγοράς στις εσωτερικές και ξένες αγορές.

 • OEM / ODM

  Μπορούμε να είμαστε οι καλύτεροι προμηθευτές σας με το ευρύ φάσμα των προϊόντων. Επίσης είμαστε ικανοί στην παροχή του cOem και των υπηρεσιών ODM. Τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και άλλες περιοχές, τα κύρια εμπορικά σήματα ASTA και ACO, έχτισαν 5 oversea διακλαδίζομαι στο Μεξικό, Ντουμπάι, το Μιανμάρ, Κολομβία, Πακιστάν, έχουν περισσότερο από 60 ASTA και τους πράκτορες εμπορικών σημάτων ACO σε όλο τον κόσμο.
  Δίνουμε την υψηλή προσοχή στην εικόνα και τη ικανοποίηση πελατών εμπορικών σημάτων, και τη συνεχή τεχνικής καινοτομία καινοτομίας και.

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας είναι μια επαγγελματική Ε&Α, μια παραγωγή, πωλήσεις, υπηρεσία ως ένας από το σύγχρονο επαγγελματικό κατασκευαστή και εθνικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας της Κίνας. Εστιάζουμε σε μια λύση απεικόνισης στάσεων: Λύση αναλωσίμων εκτυπωτών και αναλωσίμων εκτυπωτών γραμμωτών κωδίκων. Το πεπειραμένο τμήμα Ε&Α μας, παρέχει τα σχέδια νέων προϊόντων με το χειρισμό των λειτουργιών επιστήμης και έρευνας για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες μας και να προαγάγει τα προϊόντα μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd

Τηλ.:: 86-755-28216529

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)