καλής ποιότητας κασέτα τονωτικού εκτυπωτών λέιζερ για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας κασέτα τονωτικού εκτυπωτών λέιζερ για τις πωλήσεις
Ένα μεγάλο προϊόν που εργασίες καθώς επίσης και η αρχική κασέτα τονωτικού. ΠΟΛΥ ικανοποιημένος με αυτήν την αγορά.

—— Δ. J. Singer

Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα. Λειτουργούν όπως αναμενόταν. Ο εκτυπωτής τους αναγνωρίζει. Αγαπήστε την τιμή επίσης. Δεν είχε ένα πρόβλημα ακόμα.

—— Jennifer

Μεγάλη τρισδιάστατη ίνα εκτυπωτών, ακριβώς όπως διαφημίζεται.

—— Jeffrey ένα Ballard, νεώτερος.

Τακτοποιήσεις κασετών τονωτικού FDC τέλεια με τον εκτυπωτή της Dell μου E525W. και εργασίες ακριβώς όπως το αρχικό εμπορικό σήμα. Θα συνεχίσω σίγουρα αυτήν την κασέτα.

—— Dana Rodgers

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd

1 2 3 4
Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd
Βιομηχανική Co. Fordconn Shenzhen, ΕΠΕ Βιομηχανική Co. Fordconn Shenzhen, ΕΠΕ Βιομηχανική Co. Fordconn Shenzhen, ΕΠΕ Βιομηχανική Co. Fordconn Shenzhen, ΕΠΕ

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Τονωτικό FDC
Αριθμός Υπαλλήλων : 25~35
Ετήσιες πωλήσεις : 2,000,000-3000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2016
Εξαγωγή pc : < 10%

Η επιχείρησή μας είναι μια επαγγελματική Ε&Α, μια παραγωγή, πωλήσεις, υπηρεσία ως ένας από το σύγχρονο επαγγελματικό κατασκευαστή και εθνικές επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας της Κίνας. Εστιάζουμε στη λύση αναλωσίμων ενός εκτυπωτή στάσεων και αναλωσίμων εκτυπωτών γραμμωτών κωδίκων. Συμπεριλαμβανομένων των κασετών τονωτικού λέιζερ, του τονωτικού αντιγραφέων, της κασέτας Inkjet, του μελανιού ξαναγεμισμάτων, των κασετών κορδελλών, των άμεσων θερμικών και θερμικών εκτυπωτών μεταφοράς, της θερμικής κορδέλλας μεταφοράς, της τρισδιάστατης ίνας εκτυπωτών κ.λπ., τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα έχουν οι ίδιοι κατοχυρώνουν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Δεσμεύουμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας τις πολύτιμες και επαγγελματικές λύσεις.

 

Η υπηρεσία πλεονεκτήματός μας:
1. Έχουμε την αναπτυσσόμενη και σχεδιάζοντας ομάδα μας, οι οποίοι εξασφαλίζουν τα τεχνολογικά και καινοτόμα προϊόντα μας για τους πελάτες.
2. Για οποιουσδήποτε πελάτες που έχουν τη νέα ιδέα για μερικά προϊόντα, ακριβώς ξέρτε, μπορούμε σύμφωνα με την ιδέα σας να παρέχουμε ένα μοναδικό σχέδιο των προϊόντων.
3. Για οποιουσδήποτε πελάτες που μας στέλνουν τα δείγματα μερικών προϊόντων, θα σχεδιάσουμε και θα αναπτύξουμε καλύτερα βασισμένοι στα δείγματα.
4. Για κάθε πελάτη, θα επιλέξουμε το καλής εφαρμογής υλικό, και επίσης το καινοτόμο υλικό για τα προϊόντα τους.
5. Μπορούμε σύμφωνα με οποιοδήποτε σχέδιο πελατών να κάνουμε το δείγμα για τους.
6. Είμαστε κατασκευαστής, εργοστάσιο, έτσι έχουμε τη δυνατότητα της μαζικής παραγωγής.

 

Τεχνική υποστήριξη:
Τα περισσότερα από τα βιομηχανικά προϊόντα Fordconn μας υιοθετούν τη προηγμένη τεχνολογία και η παράγοντας μηχανή είναι όλες εξοπλισμένη με το προηγμένο σύστημα, όλοι οι εργαζόμενοί μας είναι πεπειραμένοι και ειδικευμένοι.
Εκτός αυτού, για μερικά προϊόντα όπως την τρισδιάστατη ίνα εκτυπωτών PLA, η πρώτη ύλη εισάγεται από την Αμερική, έτσι η ποιότητα και η ασφάλεια είναι εξασφαλισμένες.

 

Μετά από την υπηρεσία πώλησης:
Η εργαζόμενες ομάδα και οι ομάδες πωλήσεών μας μπορούν να εγγυηθούν μια υπηρεσία μεταπώλησης γρήγορης και υψηλής αποδοτικότητας για το προϊόν μας που πωλείται παντού του σφαιρικού.
Το Fordconn βιομηχανικό έχει ένα πλήρες σύστημα ανεφοδιασμού, το οποίο μπορεί να κοντύνει το χρόνο ανεφοδιασμού κατά ένα μεγάλο μέρος. Έτσι εάν έχει οποιαδήποτε ερώτηση, ακριβώς μας ελάτε σε επαφή με οποτεδήποτε στην ευκολία σας.

 

Υπηρεσία μεταφορών:
Η ομάδα DHL Cosco, Κίνα που στέλνει, Fedex είναι οι καλοί συνεργάτες μας, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί το γρήγορο και sate την παράδοση στο χέρι του πελάτη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Fordconn Industrial Co.,Ltd

Τηλ.:: 86-755-28216529

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)